Recensies

Tevreden mensen

“De periode dat ik bij Marieke ben geweest heb ik als erg prettig ervaren. Naast dat het fijn is om overal met haar over te kunnen praten heeft zij ook de juiste tips en tricks gegeven welke mij erg hebben geholpen. Daarnaast is de ACT therapie die zijn in groepsverband geeft ook echt een aanrader, dit was een waardevolle aanvulling in mijn traject.”

5/5

“Marieke maakt fijn en op een rustige manier contact, zij luistert goed naar wat er gezegd word om vervolgens (kritische) vragen te stellen. Marieke laat mij zelf nadenken over dingen waar ik tegen aan loop of wat op dat moment gebeurt. Soms geeft zij voorbeelden hoe het bij haar zelf werkt. Ze weet de juiste snaar te raken wat soms pijnlijk en confronterend is, maar waardoor ik juist ook verder kan.”

5/5

“Ik ben Marieke heel dankbaar. Ik heb me bij haar heel vertrouwd gevoeld. Ik voelde me tijdens de gesprekken enorm goed gehoord, begrepen en serieus genomen. Elk gesprek heb ik als prettig, warm, helpend, verhelderend en waardevol ervaren. Door alle inzichten, die Marieke mij gegeven heeft, ben ik enorm ‘gegroeid’ en kan ik weer verder met mijn leven (op een nieuwe manier).

5/5

Contact